FILMEZZUNK.HU
Biztossá vált, jön az Aranyhaj élőszereplős mozija!

Biztossá vált, jön az Aranyhaj élőszereplős változata!

9124

Biztossá vált, jön az Aranyhaj élőszereplős változata!

A The DisInsider és a ScreenRant belső forrásokra hivatkozva számoltak be arról, hogy készülőben van egy élőszereplős Rapunzel-film a Disney-nél, melynek forgatókönyvét Ashleigh Powell írja (A diótörő és a négy birodalom). A filmet elvileg mozis bemutatásra szánják Disney+-os debütálás helyett, és jelenleg zajlik a rendező keresése. Azt egyik hírportál sem tudja, hogy teljesen új történetet kap-e a Grimm testvérek hosszú hajú mesefigurája, vagy az Aranyhaj és a nagy gubanc szolgáltatja majd a cselekmény alapjait.

Aranyhaj és a nagy gubanc

A Disney-től egyébként már kaptunk egy élőszereplős Rapunzelt a 2014-es Vadregényben, de a híres Broadway musical adaptációja jóval sötétebb hangulatú, mint az Aranyhaj, emellett csak mellékszerepet kapott benne a Mackenzie Mauzy által alakított hosszú hajú hercegnő.

Az Aranyhaj és a nagy gubanc a bemutatója idején a Disney legnagyobb sikere volt Az oroszlánkirály óta, mivel a közönség és a kritikusok is nagyon szerették. Szóval elképzelhető, hogy a könnyebbik utat választva ebből készítenek majd új feldolgozást, de nem kizárt az sem, hogy az alkotók Az oroszlánkirály-remake helyett az új Mulan nyomdokaira lépve komolyabban és újszerűen nyúlnak a karakterhez.

Az Avatar sztárját annyira meghatotta a második rész forgatókönyve, hogy elsírta magát

(Forrás: IGN Magyarország)


Article Tags: · · · · ·