FILMEZZUNK.HU
Stanley Tucci rákbetegségéről vallott: nem könnyű neki

Stanley Tucci eltitkolt rákbetegségéről vallott: „Fél éven át csak egy csövön át tudtam étkezni”

5936

Stanley Tucci eltitkolt rákbetegségéről vallott: „Fél éven át csak egy csövön át tudtam étkezni”

Stanley Tucci első felesége, Kate 2009-ben, mindössze 47 évesen halt meg mellrákban. Az éhezők viadala-franchise Caesar Flickermanje a történtekkel kapcsolatban már korábban is úgy nyilatkozott, hogy a történtek hatására megfogadta, hogy soha nem veti majd alá magát sugár- és kemoterápiának, mert „borzasztó volt évekig nézni, ahogy átesik a kezeléseken.”

Stanley Tucci rákbetegségéről vallott: nem könnyű neki

Az Oscar-díjra is jelölt színész azonban a Vera magazinban elmesélte, hogy négy éve nyelvdaganatot diagnosztizáltak nála, ami túl nagy volt ahhoz, hogy megoperálják.

„A gyerekek remekül viselték az egészet, de ettől még nehéz időszak volt a számukra. Hat hónapon át csak egy csövön át tudtam étkezni. Alig tudtam elmenni az ikreim főiskolai ballagására. A rák hatására egyszerre kezdesz el jobban és kevésbé félni. Sokkal idősebbnek érzem magam, mint a betegségem előtt.”

Itthon a legutóbbi filmje, az ő és Colin Firth főszereplésével készült Supernova volt, amiben a két színész egy húsz éve együtt élő meleg párt alakítanak, akik a sárguló falevelek között indulnak útra a tóvidékre, hogy felkeressék családtagjaikat, régi barátaikat, és közben – utoljára – felidézzék közös emlékeiket is. A zongorista Sam (Colin Firth) ugyanis felfedezte, hogy a regényíró Tusker (Tucci) egyre súlyosbodó demenciával küzd, és hiába próbálja meg biztosítani partnerét arról, hogy végig kitart majd mellette, az nem akarja megvárni, amíg a tünetek teljesen megfosztják emlékeitől.

“Isten mindannyiunkat arra hív, hogy nagy dolgokat tegyünk” – Újfent hitéről tett tanúbizonyságot a Passió sztárja

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: ·