FILMEZZUNK.HU
"Egyedül Istennel tudunk túljutni a nehézségeken" - Jon Voight

„Egyedül Istennel tudunk túljutni a nehézségeken” – Jon Voight

4470

„Egyedül Istennel tudunk túljutni a nehézségeken” – Jon Voight

Az Oscar-díjas színész, Jon Voight – Angelina Jolie édesapja – csatlakozott Sean Feucht keresztény zenész evangélizációs missziójához, amelynek köszönhetően több tízezren tértek meg Amerikában az elmúlt néhány évben.

Angelina Jolie édesapja, az Oscar-díjas Jon Voight videóban imádkozott a koronavírus helyzete miatt

“Úgy gondolok a szabadságra, mint egy olyan fantasztikus dologra, amelyet Isten hozott létre ezen a világon minden ember számára és Ő adta nekünk a szabadságot. Ha Isten tanácsosa lennék, azt mondanám: “Várjunk csak egy percet. Ez a legnagyobb ajándék, amit kaptunk és a vallásszabadság miatt jött létre az országunk is.””

– mondta a világhírű színész a Nemzeti Vallásszabadság napján. A színész és a misszionárius zenész is nagy napnak tartotta az ünnepet, amely azért is fontos, mert a szabadságot el akarják venni az embertől ebben az időszakban. Sean Feucht is közszemlére került miután szabadtéren tartott istentiszteleteket és nagyon sokan kritizálták ezért.

“Itt Beverly Hillsben, Los Angeles térségében kaptuk meg az első bírósági idézésünket. Eddig hármat kaptunk csak azért, mert gyakoroltuk a vallásszabadságunkat. Ráadásul szabadtéren imádkoztunk és gyülekeztünk.”

– mesélte a zenész. A fiatal lelkész megkérdezte a 84 éves díjnyertes színészt, hogy mit gondol a szabadságunk korlátozásáról.

“Hát természetesen támadás alatt van ez a terület. Ezt az országot egy ateista erő támadja. Ez a KGB-vel kezdődött, de most egy ateista mozgalom kezd uralkodni. Ki kell állnunk ez ellen. Annyira bátornak kell lennünk, mint amennyire te vagy, de rá is kell ébrednünk, hogy erre születtünk. Mindeközben jól is szórakozhatunk és rengeteg barátot szerezhetünk. Az összes amerikaiért harcolunk, hogy mindenkinek meglegyen a szabadsága további generációkon át.”

– mondta a színész utalva az Istentiszteletekre. Feucht hozzátette, hogy még további evangélizációkra készülnek.

“Isten mindannyiunkat arra hív, hogy nagy dolgokat tegyünk” – Újfent hitéről tett tanúbizonyságot a Passió sztárja

(Via Hit Rádió)


Article Tags: · · ·