FILMEZZUNK.HU
Nicolas Cage visszatér A nemzet aranya 3 főszerepében!

Nicolas Cage visszatérhet A nemzet aranya 3 főszerepében!

8135

Nicolas Cage visszatérhet A nemzet aranya 3 főszerepében!

Ben Franklin Gates kalandjait nagyon is élveztük nem kis részben Nicolas Cage karizmájának köszönhetően A nemzet aranya első és második részében. Jerry Bruckheimer, a franchise producere csak biztatni tudta a rajongókat a folytatással kapcsolatban.

A nemzet aranya (National Treasure, 2004)

Bruckheimer az E! Online-nak nyilatkozott, ahol a producer azt mondta, hogy nagyon jól áll A nemzet aranya 3. szénája, és bizony Nicolas Cage is része lesz a projektnek.

„Azt mondtuk, hogy szeretnénk egy új A nemzet aranya-történetet elmesélni [ez lett a sorozat – a szerk.], amire ők [a Disney-nél] azt reagálták, hogy ‘Persze, rakjunk hát össze egy új szereplőgárdát hozzá!’. Ugyanakkor elkezdtünk dolgozni egy új A nemzet aranya-mozifilmen is Nicolas Cage-dzsel – és ezzel még mindig megyünk előre. Szóval igen, rajta vagyunk az ügyön”

– állította a producer. Egy másik interjúban Jerry Bruckheimer pedig a következőt nyilatkozta:

„Bízzunk benne, jelenleg a forgatókönyvön dolgozunk. Remélhetőleg Cage-nek tetszeni fog, szerintem nagyon jól sikerült. Szóval azt hiszem, hamarosan eljuttatjuk hozzá.”

Akkor tehát még nem tudtuk, hogy tetszeni fog-e Cage-nek a sztori, de úgy tűnik, tetszett, úgyhogy visszatér Ben Franklin Gatesként a harmadik részben. A rajongók persze sajnálják, hogy a jelenleg is futó Disney+-os sorozatban a sztár nem cameózott, viszont a második évadban már szerepelhet, ha minden jól megy. Ellenben Harvey Keitel és Justin Bartha egyaránt visszatértek a szériában közkedvelt karaktereikhez, és nem árulunk el nagy titkot, hogy általuk is sokat utalgatnak a cselekményben Benre, a titokzatos 47-es oldalra és A nemzet aranya 3-ra. Az új film forgatókönyvét amúgy Chris Bremner (Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk) írta.

18 vicces képregény mutatja meg, mi lenne ha a régi filmek és sorozatok napjainkban játszódnának

(Forrás: IGN Magyarország)


Article Tags: · ·