FILMEZZUNK.HU
Kevin Spacey bátyja elárulta, hogy az apjuk szexuálisan bántalmazta a fiaikat

Kevin Spacey bátyja elárulta, hogy az apjuk szexuálisan bántalmazta a fiaikat

2259

Kevin Spacey bátyja elárulta, hogy az apjuk szexuálisan bántalmazta a fiaikat

Kevin Spaceynél 2017-ben robbant a bomba, amikor napvilágot látott szexuális zaklatással kapcsolatos ügye. A botrány után sorra jelentkeztek az áldozatok, amik bírósági perekké fajultak és a színész karrierjének végét jelentették. Bár vannak hírek arról, hogy esetleg szerepet kaphat  újra egy filmben a kétszeres Oscar-díjas amerikai színész, de félő, hogy életében ez a korszak már soha nem fog kitörlődni. Igaz tetteit eddig egyértelműen nem bizonyították és cselekedeteire nincs bocsánat, mégis kicsit érthető, hogy hogyan is fajulhatott egy ilyen tehetséges színész effajta viselkedésre.

Kevin Spacey bátyja kitálalt: apjuk szexuálisan bántalmazta a gyerekeit

Kevin Spacey és bátyja

Kevin Spacey szinte sosem beszélt múltjáról és gyerekkoráról,  de megtette helyette néhány évvel ezelőtt bátyja, Randall Fowler. Apjuk Thomas Fowler nácinak vallotta magát és tagja volt egy amerikai szélsőjobboldali csoportnak. A család otthona tele volt náci ereklyékkel és a családi vacsoráknál visszatérő téma volt a holokauszttagadás. Ha ez nem lett volna még elég, Thomas Fowler fizikailag és szexuálisan is bántalmazta a gyerekeit. Kevin Spacey amint tudott, elmenekült a szülői háztól, megváltoztatta a vezetéknevét, és eltemette magában a múltat.

Kevin egy interjúban elmondta, hogy apja naponta alázta meg őt, emiatt visszahúzódó, félénk gyerek lett. Felnőttként elkövetett viselkedésére így csak gyermekkorában, ahogy nővére mondta „a terror házában” átélt borzalmak adhatnak magyarázatot.

Így néznek ki ma a 90-es évek szívtiprói


Article Tags: · ·