FILMEZZUNK.HU
11 alkalom, amikor a színészek rögtönzésben mutatták meg a tehetségüket

11 alkalom, amikor a színészek rögtönzésben mutatták meg a tehetségüket

875

9) A Totál szívásban a kisbaba anyukáját hívja.

Kisgyerek színészekkel nagyon nagy kihívás együtt dolgozni, mivel rengeteg váratlan helyzetet tud teremteni. Bryan Cranston saját maga találkozott egy ilyen szituációval, amikor a sorozatban a karakterének a gyereke az igazi anyja után kiáltott, aki jelen volt a forgatáson. A váratlan esemény ellenére Bryan rendkívül jól megállta a helyét.

10) A Jóbarátokban egy tökéletes cameo játszódott le.

Az egyik legsikeresebb sorozatban a Jóbarátokban nagyon sok vendégszereplő szerepelt az évek során. Az egyik jelenet nagyon ikonikussá vált, amikor is két nagyon elismert komikus vett részt benne: Robin Williams és Billy Crystal. Miközben a Jóbarátok stúdióban forgattak, ez a két színész teljesen spontán lett meghívva és szerencsére el is fogadták az ajánlatot. Nagyon figyelemre méltó az, ahogyan a szokásos színészek megőrzik a higgadtságukat a komikus veteránok között.

11) A Modern családban a szülők a pánik hatalmába kerültek.

Számos jelenetben majdnem elkerülhetetlen a forgatókönyvtől való eltérés. Vannak olyan szituációk, amikor az improvizáció nélkülözhetetlen és ez alól a Modern Family sem volt mentes. Azalatt az emlékezetes jelenet alatt, amikor Cam és Mitchell véletlenül bent hagyták az autóba a kisbabájukat Lily-t, Eric Stonestreet és Jesse Tyler Ferguson megmutatták az improvizációs képességeiket. Nagyon sok fajta módszert mutattak be arról, hogy hogyan lehet kinyitni az autót és ez később egy nagyon emlékezetes pillanattá vált a sorozatban.

//Manó Málna//

Így néz ki a Steven Seagal ritkán látott fia: nagyon kevés felvétel van Kentaro Seagal-ról

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·