FILMEZZUNK.HU
11 alkalom, amikor a színészek rögtönzésben mutatták meg a tehetségüket

11 alkalom, amikor a színészek rögtönzésben mutatták meg a tehetségüket

877

5) Egy váratlan csók mindenkit váratlanul ért a Grace klinika című sorozatban.

A Grace klinika egyik legismertebb jelenetében Jo megcsókolja Arizonát a vőlegénye jelenlétében, amikor pozitív híreket kapott. Ez a puszi nagyon természetesnek tűnt, de még Arizona számára is, aki váratlanul bukkant fel. Az epizód adása után a sorozat rajongói kíváncsiak voltak arra, hogy a csók valóban benne volt a forgatókönyvben. Később felfedték, hogy igazából nem volt benne az eredeti forgatókönyvben.

6) Egy alkalmazott váratlanul kapott egy csókot a főnökétől a Hivatal című sorozatban.

A Hivatal rajongói már tisztában vannak azzal Michael Scott viselkedése kiszámíthatatlan. Az egyik meglepő jelenetben Steve Carell aki Michael Scottot alakítja, megcsókolja az egyik alkalmazottját Oscart. Ez a rögtönzött és komikus jelenet mindenkit váratlanul ért.

7) A 40 éves szűz című filmben Steve nem volt annyira szerencsés…

Majdnem a lehetetlen egy olyan férfit eljátszani, akinek legyantázták a mellkasát, azonban Carellnek ez sikerült. Judd Apatow és csapatának csak egy lehetősége volt ezt levideózni azonban nem csak ez volt a hátulütője, hanem Carellnek át kellett élnie azt a fájdalmat, ami ezzel járt.

8) Az Így jártam anyátokkal sorozatban Lily nagyon fontos információt kapott

Az Így jártam anyátokkal című sorozaton belül van egy kulcsfontosságú jelenet, amelyben Jason Segal válasza rögtönzött volt. Alyson Hannigan, aki Segal feleségét játszotta kollaborált az íróval, hogy írja át a jelenetet Segal tudomása nélkül. Eredetileg a nő informálta volna a terhességéről, azonban Hannigan ehelyett apja halálhírét közölte. Ez a váratlan változtatás egy szívhez szóló és érzelmekkel teli előadást eredményezett.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·