FILMEZZUNK.HU
11 alkalom, amikor a színészek rögtönzésben mutatták meg a tehetségüket

11 alkalom, amikor a színészek rögtönzésben mutatták meg a tehetségüket

865

11 alkalom, amikor a színészek rögtönzésben mutatták meg a tehetségüket

Néhány személy a show-biznisz területén amiatt vált ismertté, mivel ügyes az improvizálásban. Vannak olyan esetek is, amikor a színészek a túlterheltség, vagy az izgulás miatt spontán párbeszédeket alkotnak, vagy impulzív cselekedeteket alkotnak, amelyek végül rendkívüli eredményekhez vezetnek.

1) A széleskörben elterjedt meme, amely egy síró jelenetet tartalmaz a Dawson és a haverok című sorozatból

A színész nagyon jól kitudja fejezni az érzelmeit, ami később egy nagyon híres és autentikus meme lett. James van der Beek színész azt mondta „Nem volt leírva a forgatókönyvbe azt hiszem. Úgy értem teljesen beleillett a jelenetbe. Ez egy rendkívül drámai jelenet volt; Ha már egy jóideje ebben a karakterben „élsz” akkor tudod milyen érzés, amikor túlszárnyal a fantáziád. Azt kiabálták, hogy vágás és elkezdtek csodálkozni, hogy milyen jól teljesítettem. Nagyon meglepődtem én is, mivel nagyon őszintén jött ki belőlem.”

2) A Jóbarátokban a menyasszonyt a rossz nevén hívták.

A filmek területén rengeteg emlékezetes résszel ajándékoztak meg, ez pedig az improvizáció művészetének köszönhető. Ezek a pillanatok azt bizonyítják, hogy nem mindig van szükség bonyolult trükkökre vagy speciális effektusokra a figyelmünk megragadására. Ennek a sorozatnak az írói olyan kihívással küzdöttek, hogy elbűvölőek és viccesek legyenek az epizódok. Miközben végig haladunk a forgatókönyven, David Schwimmer véletlenül felcserélte a neveket és tévedésből az „Emily” helyett „Rachel” -nek hívta a menyasszonyát. Ez a váratlan megszólalása végül ikonikussá vált a sorozatban.

3) Az igazi oka a színész nevetésének a Közönséges bűnözők című filmben, ahol Benico del Toro nem tudta visszafolytani.

Egy riportból tudtuk meg, hogy a Puerto Ricó-i színész rengetegszer eregetett galambokat a jelenet közben és ez a munkatársaiból nevetést váltott ki.

4) Jimnek megszakadt a szíve a Hivatal című sorozatban

John Krasinski személyét nagyon sokat elismerik, mivel kitűnően játszotta Jim szerepét a Hivatal című sorozatban. Már a bevezető epizódtól kezdve nyilvánvaló, hogy Jim szerelmes Pambe. Amikor összeszedte a bátorságát arra, hogy kifejezze a szerelmét a nő együttérzően visszautasította, hangsúlyozva a barátságuk jelentőségét.  Ebben a szörnyű pillanatban Jim arca egy átalakuláson megy keresztül és könnyek szöknek a szemébe, amikor azt kéri: „Ne csináld ezt”. John Krasinski spontán adta hozzá ezt a sort és ezzel behálózta bánattal ezt a jelenetet.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·