FILMEZZUNK.HU
A Trónok harcából ismert Tyrion Lannister Bosszúálló lesz - Itt a Toxikus Bosszúálló első, véres előzetese

A Trónok harcából ismert Tyrion Lannister Bosszúálló lesz – Itt a Toxikus Bosszúálló első, véres előzetese

1944

A Trónok harcából ismert Tyrion Lannister Bosszúálló lesz – Itt a Toxikus Bosszúálló első, véres előzetese

Cafatokra tép minden rosszfiút a brutális igazságosztó. Bosszúállóként tér vissza Peter Dinklage. Bár nem a Marvel sereget fogja erősíteni, hanem a Troma Entertainment 80-as évekbeli szuperhősét fogja megformálni. Reboot készült ugyanis az 1984-es A Toxikus Bosszúálló (The Toxic Avenger) című szuperhős filmből, melynek Michael Herz és Lloyd Kaufman voltak a rendezői. Íme az első előzetes:

A történet a képzeletbeli Tromaville városkájában játszódik, amely radioaktív szemétlerakójáról híres. Itt tengeti napjait a helyi fitnessz-klubban takarítóként Melvin.  Melvin az emberi faj legvéznább egyede, a klubba járók gonosz tréfáinak állandó célpontja, ám egy végzetes napon mérgező radioaktív vegyszerbe zuhan, ami igazi szörnyeteggé változtatja. Ezt követően hősünk visszataszító, groteszk mutánsként akarja megmenteni fiát és áll ki a korrupció, valamint a fiatalokat terrorizálók ellen, ezzel kiírtva a gonoszt Tromavilleből, és még szerelmes is lesz.

A hamar kultikus státuszba emelkedő filmhez idővel készült még három folytatás, egy gyerekeknek szóló animációs spinoff-sorozat, musical, és Marvel-képregény is. Ezen felül a Toxic Avengerből már régóta terveztek nagyobb költségvetésű feldolgozást csinálni, amire ideáig várni kellett. A főszereplő, The Toxic Avengert alakító színész nem más, mint Peter Dinklage. Őt a legtöbben a Trónok harcából Tyrion Lannisterként ismerik. A közönségkedvenc Golden Globe-díjas Peter alakításáért Emmy-díjat is nyert. Játszott többek között a 2014-es X-Men: Az eljövendő múlt napjaiban, és a Bosszúállók: Végtelen háborúban is. A film írója és rendezője Macon Blair (Arany, Mocsárlény: A sorozat), aki a troma klasszikus, Toxikus bosszúálló új változatát készítette el.

Szerző: MéziMcFly

Az Egy rém rendes család Bud Bundyjának menyasszonya igazi bombázó – Már 11 éve bolondulnak egymásért


Article Tags: · · ·