FILMEZZUNK.HU
Chris Pratt lehet a James Gunn féle DC-s univerzum új Batmanje

Chris Pratt lehet a James Gunn féle DC-s univerzum új Batmanje

420

Chris Pratt lehet a James Gunn féle DC-s univerzum új Batmanje

A galaxis őrzői 3-mal két szempontból is véget ér a Marvel Moziverzum egy korszaka. Egyrészt az MCU rajongóknak el kell búcsúzniuk az Őrzők legalább egy részétől, másrészt a rendező James Gunntól, akinek a DC filmes részlegének új vezetőjeként már nem lesz ideje a Marvelre. Ebben a minőségében azonban Gunn legalább néhány színészt és színésznőt magával akar vinni, ahogy azt most elárulta.

CHRIS PRATT A HITÉRŐL: "Isten valóságos, ő szeret téged és a javadat akarja!"

Ha jobban megnézzük Gunnt és eddigi filmográfiáját, ez valójában nem nagy meglepetés. A rendező ugyanis karrierje kezdete óta újra és újra ugyanazokkal a színészekkel és színésznőkkel dolgozik együtt – például testvérével, Sean Gunnnal vagy Nathan Fillionnal és Michael Rookerrel. De melyik Őrzőket szeretné James Gunn a DC-hez vinni? Az új DC-főnök az Empire című filmes magazinnak elárulta:

„Ez a stáb olyan, mint egy család. El sem tudom mondani, mennyire megszerettem Chris Prattet, Pom Klementieffet, Dave Bautistat, Zoe Saldanat és Karen Gillant. De azt is tudom, hogy ezekkel az emberekkel újra együtt fogok dolgozni. Valószínűleg a másik munkahelyemen [azaz a DC-nél].”

Ha tehát James Gunn akarata érvényesül – és neki sok beleszólása lehet a Warnernél és a DC-nél -, akkor az öt Guardians-sztár belátható időn belül szerepet vállal egy DC-filmben is. Most persze kezdődhet a nagy spekuláció…

Dave Bautista érdekességek

Lehet, hogy Chris Pratt lesz az új Batman James Gunn DC univerzumában (DCU), ahogy azt néhány rajongó már találgatja/félti az interneten? Nemrég Matt Reeves, a Batman rendezője megerősítette, hogy az ő Batmanje (akit Robert Pattinson alakít) saját univerzumban létezik. Tehát valószínűleg két „Sötét lovag” is lesz a jövőben a DC-filmekben. A DC-rajongók pedig a közösségi médiában közvetlenül is találtak többé-kevésbé megfelelő szerepeket a többieknek. Zoe Saldaña eljátszhatná Wonder Womant vagy a szárnyas hősnőt, Hawkgirl-t? Karen Gillan lesz a szintén vörös hajú Kate Kane alias Batwoman, vagy Pom Klementieff a mérgező botanikus, Poison Ivy? Dave Bautistát pedig a vonatkozó vitákban mindig az izmos Batman-gonosz Bane-nel hozzák összefüggésbe, akit Tom Hardy alakított A sötét lovag: Felemelkedés című filmben.

Az 54 éves Bautista azonban csak nemrég erősítette meg, hogy el akar fordulni a komikus és izmos szerepektől, és komolyabb, drámai szerepeket akar játszani. De biztosan van valami a DC-nél is a számára….

Dave Bautista – 10 meglepő érdekesség a szülinapos színészről

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·