FILMEZZUNK.HU
Hírességek, akik koronavírusban vesztették életüket

Hírességek, akik koronavírusban vesztették életüket

15837

(5) A jelentések szerint Alan Merrill, az „I Love Rock ‘N’ Roll” dalszerzője, koronavírus szövődményei miatt meghalt.

Hírességek, akik koronavírusban vesztették életüket

Alan Merrill, aki az „I Love Rock ‘N’ Roll” sláger egyik megírója, meghalt, miután március 29-én pozitív lett a koronavírus tesztje a New York-i Mount Sinai Egészségügyi Központban – jelentette be lánya a Facebookon. 69 éves volt. „A koronavírus ma reggel elvitte az apámat. Két percet kaptam, hogy elbúcsúzzam, mielőtt kisiettettek a szobájából. Békésnek látszott, távozásom alatt még mindig láttam egy kis reményt rá, hogy nem egy felugró címke lesz a CNN, vagy a Fox news oldalán.„- írta a lánya. “Hogyan történhetett ez? Néhány hete még az előadásán voltam. Éppen most fotóztam róla portrét az új albumhoz. Nemrég üzentem neki. Azt hitte csak megfázott.” – folytatta.

Merrill karrierjét leginkább az Egyesült Királyságban és Japánban turnézva töltötte, létrehozva az Arrows nevű bandát. Ez az együttes olyan dalokat tett közzé, mint például a “A Touch Too Much”, “Toughen Up” és az “I Love Rock ’N Roll”. Joan Jett és a Blackhearts végül felvette és kiadta az “I Love Rock ’N Roll” saját verzióját, amely óriási népszerűséget szerzett. Miután meghallotta a Merrill haláláról szóló híreket, Jett tiszteletét fejezte ki a dalszerzőnek az Instagram oldalán. “Még mindig emlékszem, amikor az Arrows-t néztem a londoni tévében, és emlékszem, hogy mennyire lenyűgözött zene, amit játszottak. Mély hálával és szomorúsággal kívánok neki egy megnyugodott utazást a túlvilágra.” – írta.

(6) Joe Diffie, country énekes a COVID-19 fertőzésben életét vesztette.

Hírességek, akik koronavírusban vesztették életüket

Joe Diffie, a Grammy-díjas country énekes március 29-én elhunyt koronavírusban- jelentette be sajtóközleménye. Az énekes 61 éves volt. Publicistája korábban bejelentette, hogy Diffie egy pénteki napon pozitív eredményt kapott a COVID-19 tesztjére. „Orvosi szakemberek gondozása alatt állok, és jelenleg is kezelést kapok. A családom és én most a magánéletem tiszteletben tartását kérjük. Emlékeztetni szeretnénk a nyilvánosságot és az összes rajongómat, hogy éberek, odafigyeltek és óvatosak legyenek a világjárvány idején” – mondta az állítás szerint. Az oklahomai születésű énekes 13 albumot, és több mint 20 top 10-es slágert adott ki karrierje során. Country műfajú balladáiról volt ismert, köztük az “If Devil Danced (In Empty Pockets)”, “New Way (To Light Up An Old Flame)”, és a “Honky Tonk Attitude”.

A közelmúltban Diffie-t megemlítették zenéjükben fiatalabb country sztárok, mint például Jason Aldean az “1994” című dalában, de hivatkozott rá a két híres énekes is, Thomas Rhett és Chris Young. Amikor Diffie-től megkérdezték egy All Access-nek adott interjúban, hogy milyen érzés számára más country énekesek műveiben megemlítésre kerülni, egy igazi megtiszteltetésnek nevezte azt. „Nagyon hízelgő. Tényleg az, bár kicsit sokáig tartott megszokni, hogy ilyen helyzetben lehetek. Bevallom, mindig is hallottam dalokat olyan emberekről, mint George Jones vagy Merle Haggard, és soha nem éreztem azt, hogy velük egy szinten lennék. Ez egy nagy megtiszteltetés, és már csak örülök, hogy betölthetem ezt a szerepet.” – mondta.

(7) Andrew Jack, a Star Wars” színésze életét vesztette a COVID-19 betegségben.

Hírességek, akik koronavírusban vesztették életüket

Andrew Jack, aki a „Csillagok háborúja: Az ébredő erő” és a „Csillagok háborúja: Az utolsó Jedi” című filmekben lévő Ematt őrnagyot alakítja , egy keddi napon elhunyt a chersey-i St Peter’s Kórházban, erősítette meg az ügynöke a TMZ-nek és a Mirror-nak. A színész 76 éves volt. Képviselője kijelentette, hogy Jack az új koronavírussal kapcsolatos szövődmények miatt halt meg, és hozzátette, hogy felesége utolsó napjain nem tudott vele lenni, mivel Ausztráliában maradt karanténban. „Andrew az egyik legrégebbi működő lakóhajón élt a Temzén. Erőteljesen független, de őrülten szerelmes volt feleségébe; “dialect coach”-ként is dolgozott.” – -mondta ügynöke, Gabrielle Rogers a nyilatkozatában.

Hozzátette: “Tragikus módon felesége ausztráliai karanténban ragadt, miután egy hete berepült Új-Zélandból. Élete végén nem láthatta, nem tudott vele beszélni, és arra is van esély, hogy nem lesz megtartva a temetése. Színész pályafutása mellett “dialect coach”-ként is dolgozott és a Batman című film forgatásán is részt vett néhány héttel azelőtt. Dialektus szakértőként közreműködött olyan filmeknél is, mint például a “Bosszúállók: Végjáték”, illetve a “Sherlock Holmes” stb. „Imádta a munkáját, vicces és elbűvölő személyisége volt, akivel öröm volt időt együtt tölteni. Első körben barátok voltunk, és csak aztán ügyfelek. Hiányozni fog, ahogy idétlen hangokat adunk ki, és ahogy szórakozunk a forgatásokon. A “dialect coaching” nem csak arról szól, hogy jól tudsz akcentusokat utánozni – fontos, hogy a színészeket nyugodttá és magabiztossá tudd tenni – és Andrew színészei imádták őt.” – írta ügynöke.

(8) Julie Bennett, aki Cindy Bear hangjaként jelent meg a The Yogi Bear Show” műsorán, koronavírus következtében életét vesztette.

Hírességek, akik koronavírusban vesztették életüket

Julie Benett, a színésznő aki Cindy Bear hangja volt a “The Yogi Bear” című műsorban, a COVID.19-hez kapcsolódó szövődmények miatt egy keddi napon elhunyt, jelentette ki az ügynöke, Mark Scroggs az Insider-nek. A színésznő ekkor 88 éves volt. A színésznő, aki később Marianne Daniels néven tehetség menedzser lett, olyan műsorok sikeres szinkron színésze volt, mint a “The Bullwinkle Show” vagy a “The Rocky”. Bennett olyan filmeken is dolgozott, mint a “Gay Purr-ee” vagy a “What’s Up Tiger Lily”. “Egy nagyon határozott személyiség volt, aki visszarepített minket a hollywood-i ragyogásba.”- írta Scroggs.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·