FILMEZZUNK.HU

Megjött A függetlenség napja 2. részének szinkronos előzetese

2407

A függetlenség napja: Feltámadás (Independence Day: Resurgence, 2016) – Magyar nyelvű előzetes

20 évvel ezelőtt kaptuk meg Roland Emmerich rendezőtől A függetlenség napja első részét. Will Smith-el a főszerepben, a film óriási kasszasiker lett. A 75 millió dollárból készült nagyszabású produkció gyorsan a közönség kedvence lett. Sajnos a folytatásra Will Smith nem tér vissza. Az ő filmbéli, nagy dumás szerepét Liam Hemsworth fogja átvenni. Rajta kívül viszontláthatjuk a mozivásznon Jeff Goldblumot, és az amerikai elnököt alakító Bill Pullmant is!

A függetlenség napja: Feltámadás tartalma:

„A földönkívüliek 1996-ban vereséget szenvedtek és habár technikailag fejlettebbek voltak, mint mi emberek, mégsem sikerült győzedelmeskedniük. A vereség miatti rossz szájíz viszont nem örökre vette el a kedvüket a Föld bolygó leigázásától, így 20 év elteltével újabb csapásra készülnek. Az embereknek most sincs könnyű dolguk, de az összefogás talán ismét az előnyükre lehet, hiszen az elmúlt két évtizedben a nemzetek még jobban együttműködtek, ráadásul az első nagy háború után itt maradt idegentechnológiát is volt idejük tanulmányozni, így a közelgő újabb ütközetben akár ez is a segítségükre lehet.” – mozi-filmek.hu

Érdekességek

  • Mivel Will Smith nem tér vissza a filmben, az alkotóknak meg kellett indokolniuk, mi okozta az általa alakított karaktert vesztét. Ezt a film hivatalos honlapján tették meg, mely szerint miközben egy hibrid gépet tesztelt, ismeretlen eredetű hiba keletkezett, mely során szörnyethalt. Feleségét, Jasmine-t, és fiát, Dylant hagyta hátra.

  • A függetlenség napja második részének a költségvetése: 200.000.000 dollár
  • Dean Devlin már az első rész sikere után megírta a folytatás forgatókönyvét, de úgy érezte, hogy a sztori nem lett elég jó, ezért visszaadta a pénzt a stúdiónak. Tizenöt évvel később találkozott Roland Emmerich rendezővel, és úgy döntöttek, újra nekifutnak a dolognak. Így készülhetett el végül a film.

  • Eredetileg úgy volt, hogy Will Smith is visszatér a folytatásra, azonban a Fox nem volt hajlandó kifizetni az 50 millió dolláros gázsit.

A film stúdiója kiadott egy szokatlanul hosszú, négy és fél perces előzetest is:

Magyar mozibemutató: 2016. június 23.
Amerikai mozibemutató: 2016. június 24.

(Címlapkép forrása; Érdekességek forrása)

//milos//


Article Tags: